Dijagnostika za automobile

  • Filter
  • Pretraga
Peugeot&Citroen dijagnostika

Originalan dijagnostički uređaj za Citroen i Peugeot vozila. Možete sa njim raditi sve što rade ovlašćeni servisi. Ovaj dijagnostički softver vam dozvoljava da radite kompletnu dijagnozu svih modela od 1995 do danas. Dijagnoza se radi preko OBD2 konektora (koji se nalazi pored volana) ili preko specifičnog dijagnostičkog konektora (samo na starijim vozilima, pre 2001 godine).

BMW dijagnostika

BMW GT1 je dijagnostički uređaj za BMW grupu vozila kojeg nude zvanični dileri BMW prodavnicama i servisnim centrima. Ovaj uređaj je specijalni alat za dijagnostiku i programiranje za vozila svih BMW serija. On pokriva sve sisteme (module) svih BMW serija i koristi se za komunikaciju sa kontrolnim jednicama u svrhu dijagnoze i programiranja. Sva BMW vozila sa ECU sistemom mogu biti skenirana sa GT1 uređajem, koristeći DIS i mogu biti programirana koristeći SSS.

Renault Clip dijagnostika

CLIP je dijagnostički uređaj namenjen dijagnostici na vozilima marke Renault. Sa ovim uređajom možete raditi dijagnostiku na svim putničkim i komercijalnim vozilima marke Renault.

Mercedes Star dijagnostika

Dijagnostički uređaj MERCEDES "STAR" je namenjen dijagnostici putničkog (i komercijalna vozila), kamionskog programa, kao i radnih mašina. Pored redovnih dijagnostičkih funkcija (čitanje i brisanje grešaka na svim modulima u vozilu) softver pruža i specijalne funkcije kao što su resetovanje servisnog intervala, čitanje "živih podataka"...

VAS Folcvagen Audi dijagnostika

VAS 5054A daljinska dijagnostička glava omogućava Volkswagen-ovom dijagnostičkom softevru na lak način bežičan pristup elektronskim sistemima u vozilu. Sa svojim kompaktnim dizajnom, intergrisanim u dijagnostički konektor i bežičnim spojem preko bluetooth-a, VAS 5054A je savršen izbor za servisiranje, i posebno testiranje u vožnji.

Opel OP-COM dijagnostika

Za OPEL 1992-2010 ukljucujuci i vozila koja koriste CAN ( Vectra C, Astra H , insignia itd. )

BMW OPS dijagnostika

BMW OPS je dijagnosticki uredaj za BMW vozila koja koriste opticke kablove od fibera za komunikaciju izmedu kontrolnih modula. Na modelu E65 BMW je po prvi put koristio ove kablova kao standard za komunikaciju. Ovi kablovi imaju osobinu veoma velike brzine protoka podataka i nisu podložni elektromagnetnim zracenjima, pa ne dolazi do neželjenih smetnji.

GM (Opel ) Tech 2 + CanDi modul

Opel Tech 2 Vetronix tester omogućuje vam dijagnostiku vozila proizvođača Opel / Vauxall , Isuzu , Holdens , Saab , AM General motors koju koriste ovlašćeni serviseri po celom svetu.

Početna Auto dijagnostika Dijagnostika za automobile